Home / Over Smart-Coach / Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen

Iedereen heeft een eigen verhaal. Op deze pagina vertellen mensen hun verhaal over uitdagingen, tegenslag of verlies in hun leven. Hoe hun verhaal stapje voor stapje een succesverhaal wordt. Misschien vind jij hier herkenning en hoop.

Onze cliënten blikken terug op hun leven en hoe Smart-Coach hen nu ondersteunt. Hoe het is om bij Smart-Coach te wonen. Succes is vallen, leren van je fouten en daardoor sterker opstaan. Iedere kleine overwinning geeft steeds meer zelfvertrouwen.  Iedere dag nemen onze cliënten een stap naar hun uiteindelijke doel. Zelfstandig wonen, een diploma behalen, contact herstellen met familie. Iedere kleine overwinning geeft zelfvertrouwen. Wanneer had jij een gevoel van succes?

Interview met Patricia

Patricia heeft een turbulent leven achter de rug en dat is nog zacht uitgedrukt. Na veel omzwervingen, soms letterlijk, komt zij terecht bij Smart-Coach. Hier krijgt zij haar eigen veilige woonplek en de begeleiding om haar leven weer op te bouwen. ”Ik ben er nog niet, maar ik heb de tijd bij Smart-Coach.”

Lees meer

Interview met Jessica

Zo jong als ze is, heeft Jessica al veel meegemaakt, waardoor ze verschillende trauma’s op heeft gelopen. Daarnaast zorgen haar borderline persoonlijkheidsstoornis en het verlies van haar moeder dat het leven haar soms zo zwaar valt, dat ze niet meer wil leven. Bij Smart-Coach vond ze eindelijk de juiste begeleiding en voelt ze zich veilig genoeg om de confrontatie aan te gaan met haar ervaringen en emoties.

Lees meer

Interview met Bas

Bas heeft grootse dromen en plannen. Aan zijn zelfvertrouwen zal het niet liggen. De eerste hobbel is genomen, want Bas krijgt 3 juli zijn diploma uitgereikt van de entreeopleiding. Hij is met vlag en wimpel geslaagd en met hulp van Smart-Coach wil hij nu ook de juiste richting geven aan zijn leven. “Ik wil een diploma halen van een opleiding in de zorg en met mijn levenservaring word ik de beste persoonlijk begeleider die er is!”

Lees meer

Wij bouwen samen aan vertrouwen op weg naar succes.