Home / Client / Dagbesteding

Dagbesteding

Houd jij van tuinieren, houtbewerking, sporten, creatief bezig zijn of het terrein onderhouden? Dan is onze dagbesteding in Schijndel iets voor jou. We kijken samen wat past bij jouw wensen en mogelijkheden. En dat kan in een groepje of alleen op een rustig plek.

Wij geloven dat een zinnige dagbesteding een goede manier is om (dag)structuur en ritme te krijgen. Ook zorgt een nuttige invulling van de dag ervoor dat jij je goed voelt. Je doet namelijk écht mee met alle andere mensen en daar word je zelfstandig en zelfverzekerd van.

In Schijndel heeft Smart-Coach een prachtige dagbestedingslocatie. Als je wilt kun je ook certificaten behalen. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten bij jou passen, zodat jij je op jouw eigen tempo kan ontwikkelen. Activiteiten waarin jij jezelf kunt laten zien en waarin jij gezien wordt. Ook wordt, indien mogelijk, gewerkt aan jouw vaardigheden om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Dagelijks vervoert een busje onze bewoners van en naar de dagbesteding. Om 16.00 uur is de dag ten einde en zeggen we ‘Tot morgen’.

 

Adres:

Dagbesteding Smart-Coach

Hoofdstraat 141  te Schijndel

“De dagbesteding vind ik zo leuk. We maken veel mooie dingen, het is gezellig en ik heb contact met andere mensen. Ik heb ook certificaten gehaald. Nee, ik wil nog lang niet achter de geraniums gaan zitten!”

“Ik heb het naar mijn zin op de dagbesteding. Houtbewerking vind ik leuk en daar kan ik lekker mijn ding doen.”

“Als ik niet lekker in mijn vel zit, dan vind ik het wel moeilijk om naar de dagbesteding te gaan. Er zijn altijd mensen met vragen enzo. Maar het is één van mijn doelen om beter met prikkels en andere mensen om te gaan. Gelukkig kan ik dan wel een rustig plekje opzoeken.”

“Dat creatieve is niets voor mij. Laat mij de moestuin maar aanleggen en onderhouden. En de vijver schoonmaken is ook een hele klus, maar dan kom ik wel wat tot rust, weet je wel.”

Wil jij nieuwe vaardigheden leren om jouw plek in de maatschappij te veroveren?