Home / Client

Client

Het leven kan soms te zwaar zijn. De richting ontbreekt. Hoe kom je de dag door, wat moet je eerst aanpakken en wie helpt jou met de moeilijke gesprekken en formulieren?  Je hebt dan iemand nodig die jou de helpende hand reikt. Smart-Coach luistert, zorgt voor de handvatten en loopt met jou mee.

Smart-Coach biedt verschillende mogelijkheden om samen jouw leven weer op orde te krijgen. Dat gaat niet in één dag en dat hoeft ook niet. Er is ruimte voor fouten, want daar leer jij van. Samen kijken we wat jij nodig hebt. Dat kan begeleiding aan huis zijn of op de woongroep. Van huishoudelijke hulp tot gedragstherapie. Vaak spreken we elkaar dagelijks, soms wekelijks. Maar je doet het nooit alleen. Samen beklimmen we de berg, en jij loopt voorop.

Onze diensten

Ambulante begeleiding

Beschermd wonen

Behandeling

Huishoudelijke hulp

Dagbesteding

“Bij Smart-Coach krijgt iedereen een tweede kans, soms een derde en heel soms zelfs een vierde kans. Bij Smart-Coach geven ze niet snel op.”

“Smart-Coach is één grote familie, zo voelt het. Ze laten je zelf de beslissingen nemen en ze helpen je om verder te komen. Ze hadden echt heel snel een woonplek voor mij, zo fijn.”

“De mensen van Smart-Coach hebben een goed luisterend oor. Ze houden rekening met jouw wensen en je stelt samen een Plan van Aanpak op. Je blijft de baas over jezelf.”

“Ze hebben mij echt bijgestaan in een heel moeilijke tijd. Ik had niet geweten wat ik toen zonder mijn begeleiders had moeten doen. Soms is het vervelend als ze weer een gesprek willen voeren of mij wijzen op gemaakte afspraken. Maar het hoort erbij natuurlijk.”

Wij zorgen voor de outfit, zodat jij de top van de berg bereikt.