Home / Client / Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

De meeste mensen wonen graag in een schoon en veilig huis. Soms lukt het niet om alle huishoudelijke taken zelf te verrichten. Onze huishoudelijke dienst biedt hulp die bij jou past.

Dat kan in een woongroep of bij jou thuis.

Misschien heb je hulp nodig bij de huishoudelijke taken, zoals afwassen, stofzuigen, dweilen, keukenkastjes schoonmaken en beddengoed verschonen. Het is ook mogelijk dat je niet weet hoe bepaalde huishoudelijke taken moeten worden uitgevoerd en wanneer. Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Wij maken onze zorg vertrouwd door te werken met een vaste hulp. In overleg kun je bepalen welke taken worden uitgevoerd. Huishoudelijke ondersteuning gaat dus over schoonmaakwerk in het huis. Activiteiten buitenshuis, zoals de tuin onderhouden of de auto wassen, horen hier niet bij.

 

Voor de hulp bij het huishouden heb je een WLZ-indicatie nodig.

“Mijn persoonlijk begeleiders helpen mij met het leven en de huishoudelijke hulp met een schoon huis. Door mijn lichamelijke beperking kan ik dat echt niet zelf. En ze heeft vaak even tijd voor een praatje voordat ze als een tornado door mijn huis gaat.”

“Ik ben zo blij met mijn poets. Voordat ik huishoudelijke hulp kreeg was het hier echt niet zo fris. Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen en ben snel afgeleid. Niet handig, want zo komen de klusjes niet af.”

Alle huishoudelijke taken worden met zorg voor jou gedaan.