Home / Verwijzer

Verwijzer

Iedereen kent meer of minder moeilijke periodes in het leven. Maar sommige mensen verliezen de controle en het overzicht. Daarnaast bemoeilijken psychische en/of sociale problemen de situatie. Een professionele zorginstelling biedt dan uitkomst.

Smart-Coach heeft verschillende professionals en mogelijkheden in huis om een helpende hand te bieden. Samen met de cliënt wordt in kaart gebracht waar de problemen liggen en hoe daar richting en verlichting in kan komen. Begeleiding aan huis of op één van onze woongroepen, huishoudelijke hulp en/of hulp bij psychosociale problemen. Gezamenlijk beklimmen wij de berg, maar de cliënt loopt voorop.

Onze diensten

Ambulante begeleiding

Beschermd wonen

Behandeling

Huishoudelijke hulp

Dagbesteding

“Bij Smart-Coach krijgt iedereen een tweede kans, soms een derde en heel soms zelfs een vierde kans. Bij Smart-Coach geven ze niet snel op.”

“Smart-Coach is één grote familie, zo voelt het. Ze laten je zelf de beslissingen nemen en ze helpen je om verder te komen. Ze hadden echt heel snel een woonplek voor mij, zo fijn.”

“De mensen van Smart-Coach hebben een goed luisterend oor. Ze houden rekening met jouw wensen en je stelt samen een Plan van Aanpak op. Je blijft de baas over jezelf.”

“Ze hebben mij echt bijgestaan in een heel moeilijke tijd. Ik had niet geweten wat ik toen zonder mijn begeleiders had moeten doen. Soms is het vervelend als ze weer een gesprek willen voeren of mij wijzen op gemaakte afspraken. Maar het hoort erbij natuurlijk.”

Smart-Coach zorgt voor de outfit en de materialen, zodat de cliënt de top bereikt.