Home / Verwijzer / Dagbesteding

Dagbesteding

Dagbesteding is een goede manier om (dag)structuur en ritme te krijgen. De deelnemer krijgt ondersteuning om zich in kleine stappen te ontwikkelen. En daar wordt de cliënt zelfverzekerd en zelfstandiger van.

In Schijndel heeft Smart-Coach een prachtige dagbestedingslocatie. We bieden verschillende activiteiten aan, zoals houtbewerking, onderhoud van het terrein, tuinieren, sporten en creatief bezig zijn. Het is tevens mogelijk diverse certificaten te behalen. Indien mogelijk werken we samen met de cliënt aan vaardigheden om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Tijdens de dag zijn er vaste begeleiders van de dagbesteding aanwezig. Inspanning en ontspanning zijn belangrijk en in balans.

 

Adres:

Dagbesteding Smart-Coach

Hoofdstraat 141  te Schijndel

“De dagbesteding vind ik zo leuk. We maken veel mooie dingen, het is gezellig en ik heb contact met andere mensen. Ik heb ook certificaten gehaald. Nee, ik wil nog lang niet achter de geraniums gaan zitten!”

“Ik heb het naar mijn zin op de dagbesteding. Houtbewerking vind ik leuk en daar kan ik lekker mijn ding doen.”

“Als ik niet lekker in mijn vel zit, dan vind ik het wel moeilijk om naar de dagbesteding te gaan. Er zijn altijd mensen met vragen enzo. Maar het is één van mijn doelen om beter met prikkels en andere mensen om te gaan. Gelukkig kan ik dan wel een rustig plekje opzoeken.”

“Dat creatieve is niets voor mij. Laat mij de moestuin maar aanleggen en onderhouden. En de vijver schoonmaken is ook een hele klus, maar dan kom ik wel wat tot rust, weet je wel.”

Al onze deelnemers stimuleren wij zich te ontwikkelen en hun plek te veroveren in de maatschappij.