Home / Verwijzer / Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

De meeste mensen wonen graag in een schoon en veilig huis. Soms lukt het niet om alle huishoudelijke taken zelf te verrichten. Onze huishoudelijke dienst biedt ondersteuning daar waar nodig is. Een schoon huis is namelijk gezond en zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Misschien heeft iemand hulp nodig bij de huishoudelijke taken, zoals afwassen of beddengoed verschonen. Het is ook mogelijk dat de cliënt niet weet hoe bepaalde huishoudelijke taken moeten worden uitgevoerd en wanneer. Daar kunnen wij bij helpen.

Wij maken onze zorg vertrouwd door te werken met een vaste hulp. In overleg worden de werkzaamheden bepaald. Daarbij gaan wij uit van de eigen mogelijkheden van de cliënt.

 

Voor deze dienst is een WLZ-indicatie nodig.

“Mijn persoonlijk begeleiders helpen mij met het leven en de huishoudelijke hulp met een schoon huis. Door mijn lichamelijke beperking kan ik dat echt niet zelf. En ze heeft vaak even tijd voor een praatje voordat ze als een tornado door mijn huis gaat.”

“Ik ben zo blij met mijn poets. Voordat ik huishoudelijke hulp kreeg was het hier echt niet zo fris. Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen en ben snel afgeleid. Niet handig, want zo komen de klusjes niet af.”

Alle huishoudelijke taken worden professioneel en met zorg gedaan.